U nás nabízíme svým klientům široký rozsah špičkových úklidových činností, jako je například čištění koberců, podlah, odstraňování plísní, graffiti a servisní umývání výkladů v Praze . Svým poctivým a flexibilním přístupem má na trhu úklidových služeb uznávaný a velmi kladný ohlas. Proto jsme žádaní nejen u nás, ale také v Rakousku, na Slovensku a rovněž v Německu.

Umývání celo plošných skel a velkých skleněných ploch výkladů v Praze

Proto neustále sledujeme nové trendy, abychom našim zákazníkům nabízeli tu největší možnou kvalitu, která je možná. Dále disponujeme i profesionálně flexibilním přístupem pracovníků na všech úrovních, je pro nás důležité, aby se zákazníkům s našimi zaměstnanci dobře pracovalo. V tomto článku bychom se chtěli více zmínit o naší službě servisním umývání výkladů v obchodní centrech, retailech a v kamenných obchodech na ulicích a náměstích v Praze, Brně a dalších městech v České republice .

Pro kvalitní provedení mytí oken je vždy důležité perfektně umýt celou plochu okna včetně jeho rámů a obkladů. Díky obrovským dlouholetým zkušenostem je vždy realizována naše vlastní kvalitní technologie využívání nářadí a strojů originální konstrukce. Pro zásadní firemní důraz na kvalitu provádění úklidových služeb proto nikdy pracovníci nepoužívají chemii, která nemá neutrální ph. I když je to určitě fyzicky náročnější postup – okna a výklady je potom nutno je ještě vyleštit, tak právě tím je zaručen výsledek, že okna zůstanou déle čistá.

Společnost má spolehlivě ověřeno, že při použití chemie bez neutrálního ph za mokra, jsou po krátkém čase vidět na oknech esteticky nepřijatelné šmouhy a fleky. Při vlastním mytí skleněných ploch proto nesmí zůstat na oknech ani žádné zbytky staré chemie. Hrozilo by totiž reálné nebezpečí, že i staré leštidlo a stará chemie za čas vlivem povětrnostních podmínek „vystoupí“ a jsou viditelné nevzhledné stopy a surrealistické obrazy, které si nikdo neobjednal a nezaplatil. Díky všem těmto faktorům dosahuje A SERVIS LIPKA těch nejlepších výsledků, proto jsou s námi zákazníci spokojení.

A mezi ně patří i tým psychologické poradny, který si nás najal na mytí a leštění jejich výkladů. Ty jsme umyli do posledních nečistot. A když jsme s prací skončili, byla okna v naprostém pořádku a díky našemu systému čištění jim vydržela dlouho lesklá, což bylo to, o co jim šlo nejvíce. Tento systém čištění všem opravdu doporučujeme, protože díky ní s okny nebudete mít opravdu prakticky žádnou práci. Naši klienti byli moc spokojení, a dokud jsou spokojeni naši zákazníci, tak my jsme také, protože to je to, co je naším hlavním cílem.