Mytí skleněných výtahůÚklidová a čistící firma Praha mytí oken, to je firma s více než dvacetiletou tradicí působící nejen u nás v České republice, ale také v zahraničí. Své stálé zákazníky máme také na Slovensku, v Rakousku a v Německu. Kromě množství jiných služeb, jako je odstraňování graffiti, čištění koberců nebo podlah, realizujeme profesionální mytí oken a výloh za použití kvalitních pomůcek. Okna a výlohy myjeme jak ve veřejných institucích, nemocnicích, školách, obchodních centrech, firmách, tak i v bytech a domech. Pravidelně navštěvujeme a myjeme okna také v obchodním centrům a firmám. Jednoduše je nám jedno, co je vaše okno zač, my jej umyjeme. Ať je kdekoliv a v jakékoliv výšce. mytí oken cena

Jsme totiž specialisté na okna nedostupná nebo špatně dostupná, profesionálně proškolení jsme také na práci ve výškách. Kromě toho, že dokáže vyčistit okno nebo výlohu nacházející se kdekoliv, dokážeme také vyčistit okno nebo výlohu jakkoliv znečištěnou. Myjeme tedy okna běžně znečištěná, i okna znečištěná například od barvy nebo jiných řemeslnických zbytků. Stačí jen, aby si zákazník domluvil interval, ve kterém budeme okna a výlohy umývat. Je nám jasné, že mytí oken není hlavní starostí našich zákazníků, a proto jsme velice časově flexibilní. Svou práci přizpůsobíme časovým požadavkům a potřebám našich zákazníků. Kromě všeho již zmíněného dokážeme také sundat již nechtěnou reklamu, která je pro neprofesionály jen těžko odstranitelná a při neopatrných pokusech hrozí i poškozené skleněné plochy.

Používáme…

Mytí výloh Používáme k tomu ty nejmodernější technologie a techniku. V případě potřeby naše zaměstnance vybavujeme vysokozdvižnou technikou a speleologickým a horolezeckým zařízením. To ovšem nebyl případ nově se otevírajícího obchodu s bezobalovým zbožím, kde jsme měli za úkol zbavit výlohu nechtěné reklamy. Prostory, které dříve patřily obyčejnému obchodu s potravinami si totiž pronajala mladá paní, která v nich zbudovala svůj obchod. Téměř všechno už bylo hotové. Stačilo jenom odstranit starou reklamu z výlohy. Na takto silně znečištěná okna používáme korundové žiletky, které mají 10 cm dlouhou plochu.

Díky této ploše nepoškrábeme a nepoškodíme okenní plochu, ale důkladně ji očistíme od zatvrdlých nečistot. Po odstranění zatvrdlých nečistot je okno důkladně umyto čistým rozmývákem a následně jej necháme před leštěním proschnout. Po zaschnutí okno leštíme pouze bavlněnou plenou, která zaručí dlouhotrvající čistotu a lesk vašich skleněných ploch. Nepoužíváme žádná leštidla, protože při použití leštidla jdou po čase vidět tahy a kruhy po leštění, protože leštidlo na sebe váže prach a okolní nečistoty, které potom na okně jdou vidět. A SERVIS LIPKA, s.r.o.