Fluatace podlahyJsme úklidová a čistící firma, která patří ke špičce ve svém oboru. Naše firma Praha čištění podlah se dlouhodobě zabývá čištěním různých povrchů, věnujeme se čištění čalounění, podlah a koberců. Pomocí metody čištění kotoučovým strojem jsme schopni odstranit téměř jakékoliv skvrny. A to jak hluboce zažranou dlouholetou špínu tak akutní znečištění. To co je pro ostatní oříšek je pro nás hračka, bez problému z podlahy nebo koberce odstraníme skvrny od barev, ovocných šťáv nebo jiného znečištění. Kromě klasických koberců s nižším nebo vyšším vlasem jsme schopni vyčistit i velké množství podlah. Od dlažby, linolea, marmolea, betonové podlahy, lité podlahy nebo kameninové podlahy až po plovoucí podlahu. – čištění litých podlah

Není pro nás ani problém přechod mezi dvěma povrchy. A zřejmě díky našim výsledkům, pozitivnímu přístupu k práci a touze se neustále zlepšovat jsme se dostali z českého trhu i na trhy zahraniční. A i na Slovensku, v Rakousku a v Německu nabízíme našim zákazníkům jedny z nejkvalitnějších služeb. Právě zkušenosti nasbírané v zahraničí nás posouvají dál a nenechají nás usnout na vavřínech. Nedávno se na nás obrátil pár, který se ze zahraničí právě vrátil. A to z dovolené v Egyptě. Popsali nám svůj příběh, že se po letech vypravili poznávat moře a ochutnat trochu té exotiky, kterou si celý život nemohli dopřát, ale když se vrátili zpátky čekal je šok. Správu bytu totiž dočasně přenechali dceři, která se měla starat o květiny a kontrolovat, jestli je všechno, tak jak má.

Květiny…

Krystalizace mramoru Květiny sice byly po jejich návratu zalité, ale zalitá byla i jejich dřevěná podlaha, a to i pěkně hlínou. Okamžitě se tedy obrátili na nás, abychom jim to pomohli dát do pořádku. To pro nás samozřejmě není problém. Pustili jsme se tedy do práce a výsledek byl znát po několika hodinách. Podlahu jsme nejdříve vydrhli pomocí účinné, ale šetrné čistící chemie, která ji zbavila nánosů dlouholeté špíny a taky hlíny z květináčů. Každý kosmetický produkt, který používáme prochází naším složitým testováním, tak abychom mohli zákazníkům nabídnout ty nejlepší produkty. Na každý typ podlahy přitom používáme odlišnou kosmetiku, protože je jasné, že jinak reaguje podlaha dřevěná a jinak například linoleum.

Po vydrhnutí podlahy jsme podlahu ještě vykartáčovali a pomocí vysoce výkonného vysavače, abychom ji zbavili všech nečistot, vlhkosti a mastnoty. Nakonec jsme podlahu důkladným mytím zbavili všech zbylých chemických látek. To proto, aby byla podlaha zase zdravotně nezávadná, bez alergenů a taky proto, aby chemikálie dál už nekontrolovaně nepůsobily na strukturu podlahy. Naši navrátilci z dovolené byli s výsledkem velice spokojení a pochvalovali si, jak se jim teď zase bude nějakou dobu líbit doma, kde mají svou pohodu a klídeček. A SERVIS LIPKA, s.r.o.