Dlouhodobá stabilní úspěšnost čištění koberců společnosti A SERVIS LIPKA, s.r.o. Čištění koberců vyplývá z velmi efektivní a kvalitní úklidové činnosti nejen na našem trhu služeb, ale také na  náročných trzích našich sousedů v Rakousku, v Německu a na Slovensku. Za naši úspěšnost vděčíme především našemu úžasnému personálu, všichni jsou to odborníci, a charakterizuje je pečlivost, poctivost a vytrvalost. Navíc můžeme potvrdit, že jsou to všichni samí sympaťáci, takže je radost s nimi pracovat.

A je pravda, že poslední zmíněnou vlastnost vycítí také naši klient. Protože nám po zákrocích pak často píšou, že děkují za skvěle odvedenou práci a milé a příjemné chování pracovníků. Dále nám záleží na tom, abychom vždy „upgradovali“ náš strojový park, chceme zákazníkům nabízet jen perfektní výsledek (tedy na jedničku) a ne jen dostačující (tedy dle známkování ve škole na čtyřku). Proto je potřeba používat jen osvědčené značky, které vyrábí účinné stroje.

Používáme…

Používáme také ty nejkvalitnější značkové úklidové čisticí prostředky a přípravky. V oblasti čištění koberců nabízíme několik možností, jak využít naše služby. Buď si nás můžete pozvat na generální úklid, nebo na vyčištění nějaké skvrn/y, případně na oživení vzhledu koberce (ten se provzdušní, načechrá a působí okamžitě po zákroku jako nedávno pořízený) a v neposlední řadě si nás můžete pozvat na odstranění zápachu koberce. To jsme prováděli například u koberce jedné diskotéky.

Zápach koberce tam vznikl z toho, že lidé tancují, potí se a to celé koberec absorbuje a zápach jde pak samozřejmě cítit. Vysvětlíme vám zjednodušeně, jak probíhá naše čištění koberců. Účinnost a kvalita této technologie spočívá ve využití silného a přitom velmi šetrného strojového vybavení v podobě kotoučového stroje, který pomocí rotačních kartáčů zapracovává aplikovanou značkovou a velmi účinnou kosmetiku do koberce tak dlouho, dokud neodstraní veškeré i mnohaleté úporně do hloubky zašlapané nečistoty, zmíněný zápach a nebezpečné mikroorganismy.

Tato…

Tato metoda je účinná, protože se tato kosmetika spolehlivě vkartáčuje až do samé struktury koberce a pracuje tak až v hloubce vláken. Navíc tato kosmetika koberec velmi kvalitně dezinfikuje a provoní. Je to tedy kombinace služeb, ze které si můžete zvolit jednotlivé části, nebo si nás pozvat na kompletní vyčištění koberce. Ten vám vyčistíme jak doma, tak ve firmách a termín zákroku s vámi sjednáme tak, aby vám co nejvíce vyhovoval.

Tedy v případě firem, aby zákrok například nezasáhl do provozní doby nebo v domácnostech – abychom přišli v čase, kdy se vracíte domů z práce. Protože vaše spokojenost je naší prioritou. A znáte to krásné rčení, co se traduje? Pokud se vám naše služby líbily, řekněte to druhým, pokud jste však měli s něčím problém, řekněte to nám a my to napravíme.