Ve firmě A SERVIS LIPKA, s.r.o. Čištění koberců si zakládáme na odvádění co nejlepší práce, abychom měli pouze spokojené zákazníky. Vždy se snažíme udělat maximum pro to, abychom pomohli vyřešit jejich úklidové problémy, na které už sami nestačí. A aby bylo možné těchto výsledků dosáhnout, využíváme ty nejmodernější technologie, které jsou dnes na trhu dostupné.

Kvalita naší technologie spočívá ve využití silného, a přitom velmi šetrného strojového vybavení v podobě kotoučového stroje, který pomocí rotačních kartáčů zapracovává aplikovanou značkovou a velmi účinnou kosmetiku do koberce tak dlouho, dokud neodstraní veškeré i mnohaleté a do hloubky zašlapané nečistoty. Poradí si i s takovými druhy skvrn, u kterých je řada klientů přesvědčená, že nepůjdou ničím vyčistit. A tato chemie navíc i krásně voní. Takže provoní nejen váš koberec, ale i celý váš byt.

Tato metoda…

Tato metoda je opravdu jednou z nejlepších, protože se kosmetika spolehlivě vkartáčuje až do samé struktury koberce a kromě všech nečistot bezpečně odstraní i veškeré bakterie, mikroorganismy a roztoče, které mnohdy dráždí alergiky. A pokud není koberec za hranicí vyčistitelnosti, tak si poradí opravdu s čímkoli. Stroj zapracovává chemii zkrátka tak dlouho, dokud není koberec čistý.

Pokud se čištění nepodaří napoprvé, tak napodruhé už vždy. Poté chemii s veškerou nečistotou vysaje vysokotlaký třímotorový vysavač pečlivě. Tímto navíc dochází k nabytí původního objemu koberce, neboť tento výkonný vysavač jeho celou strukturu neobyčejně provzdušní a příjemně oživí celkový vzhled. To funguje na tom principu, že kotoučový stroj vlas mechanickou silou ho nadzvedne i na takových místech, kde byl již dlouhou dobu slehlý a nevzhledný.

Tato…

Tato metoda nabízí unikátní způsob, jak dokonale koberec vyčistit a zároveň docílit perfektní vzhled a zásadním způsobem tak prodloužit jeho životnost. Nicméně protože využíváme opravdu nejkvalitnější přístroje a čisticí chemii, tak naše služby nepatří k těm nejlevnějším na trhu. Ale za to ručíme za nejlepší výsledky, které je možné dosáhnout. To dokazuje už i fakt, že naše služby nevyužívají pouze klienti z České republiky a Slovenska, ale i z Rakouska a Německa, kde je opravdu velká konkurence.

Naposledy jsme čistili koberce v jedné čekárně zubní ordinaci. Koberce byli už hodně znečištěné, protože po nich každý samozřejmě chodil v botách. Ale stačilo dokonce pouze jedno vyčištění, a skvrny a špína z koberce zmizely. je strojové čištění krabičkou záchrany pro každý koberec. Paní recepční, která nás na vyčištění do ordinace najala, se na nás začala pravidelně obracet i na čištění koberců ve své domácnosti. A my z toho máme samozřejmě radost.