Zbavení se plísní nebylo nikdy lehčíPřed půl rokem jsme si k nám do firmy pozvali úklidovou společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o. Odstraňování plísní na odstranění a likvidace plísní Praha,  která v naší budově provedla likvidaci plísní ze zdiva. A protože odvedli skvělou práci, rozhodla jsem se, že napíšu tuto recenzi, abych pomohla ostatním ve výběru firmy, pokud tuto službu taky poptávají.

Plísně jsou opravdu velkou nepříjemností a nemluvě o tom, že mohou být příčinou zdravotních problémů těch, kteří žijí v domech, kde se plísni daří. A my s tím měli velký problém, protože s námi bydlí babička, a té se začalo výrazně hůře dýchat, takže plíseň musela jít okamžitě pryč. Na tuhle firmu jsme narazili na internetu, a protože měla dobré ohlasy, neváhala jsem je kontaktovat. A jsem s nimi moc spokojená.

Zaměstnanci…

Jak zatočit s plísněmiZaměstnanci firmy měli práci perfektně zorganizovanou, rychle provedenou, vše zajistili sami, plíseň odstranili a krásně opravili fasádní barvou, která byla v odstínu téměř stejná jako původní. Báli jsme se, že zeď bude flekatá a bude vidět, že se tam něco opravovalo, ale zeď byla jako nová.  Poté zeď ošetřili kvalitním protiplísňovým nátěrem LSG na který garantují záruku 2 roky, ale v praxi prý vydrží mnohem déle, takže se nemusíme bát, že by se plíseň jen tak objevila znovu.

Tímto bych chtěla A SERVIS všem doporučit, protože odvedli opravdu dobře udělanou práci, a k tomu všemu jejich zaměstnanci byli velmi milí, solidní a pracovití. Vše proběhlo podle domluvy bez jakéhokoli problému. Jsou sice trochu dražší, ale zase odvádějí tak skvělou práci, že mi není líto si za jejich služby připlatit.