Máma už dva měsíce před svou oslavou padesátin začala plašit, že nestíhá přichystat všechno, co si naplánovala, a že nestíhá dát dům do dostatečného pořádku. Nechápali jsme, proč tak blázní, celý dům je pokaždé maximálně uklizený. Jenomže pro mámu není nikdy nic úplně OK. Z toho důvodu nás všechny začala honit a museli jsme uklízet perfektně uklizené místnosti a dávat do pořádku věci, které byly v tom největším pořádku. – mytí oken cena za m2

Ale abych byla spravedlivá, jeden neřešený problém s úklidem jsme měli. S tím se máma už hodně dlouho snažila vypořádat, ale nedařilo se. V našem nedostižně perfektně uklizeném domě jsou tři neotevíratelná okénka, která není možné umýt. Jsou příliš vysoko na to, abychom je umyli ze země zvenčí. Zevnitř to není možné kvůli tomu, že nejdou otevřít. Proto jsou celá léta špinavá. A přemýšlím, jak je možné, že naše po čistotě šílící máma, se z toho ještě doposud nezbláznila.

Všimli…

Všimli jsme si, že máma je v neuvěřitelném stresu. Rozhodli jsme se, že jí zkusíme něčím zlepšit náladu, a tak jsme hledali nějaké možnosti, jak by se dala malá okénka umýt. Nakonec jsme přišli na to, že by se dala objednat firma Brno mytí oken, která okna ve výškách umývá. Přišli jsme na to, že firma přijímá zakázky i menšího rozsahu. Nebyl žádný problém se s nimi domluvit.

Schválně jsem pozorovala mámu, jak se bude tvářit, když k nám firma přijede. Jakmile mámě došlo, co je to zač (to bylo ve chvíli, kdy pracovníci začali přistavovat k domu montážní plošinu), uviděla jsem na její tváří nádherný úsměv a všimla jsem si, že jí oči úžasně září.

Mámino nadšení se změnilo v totální blaženost, jakmile firma skončila a my jsme se dívali na perfektní práci, kterou pracovníci A SERVIS LIPKA, s.r.o. udělali. Okna totiž byla umytá vážně precizně a jenom se leskly.