Díky naší práci jsme objevili spoustu zajímavých míst. Některá jsou ovšem zajímavější, než jiná. Jedno z nejhezčích míst, takový malý dětský ráj jsme našli právě díky čištění podlah. Naše úklidová a čistící firma Brno čištění podlah se dlouhodobě zabývá čištěním různých povrchů. Věnujeme se čištění čalounění, koberců a podlah pomocí metody čištění kotoučovým strojem jsme schopni odstranit téměř jakékoliv skvrny.

Již…

Již několik let spolupracujeme s rodinným hračkářstvím, jehož magická atmosféra je opravdu nenapodobitelná. Vždycky, když tam jsme, se vrátíme do dětských let a ani se nám nechce odejít. Hračky tady nejsou naskládané v regálech, jako je tomu v klasických řetězcových hračkářstvích a nebo v supermarketech, naopak jsou rozházené všude po obchodě, který vypadá, jako takový obří dětský pokoj. Myslíme, že i v takto přetechnizované době musí tohle místo uhranout srdce každého dítěte.

odborné mytí podlahymopování podlahydomácí úklid

Na pravidelné …

Na pravidelné čištění v tomto obchodě zabývající se prodejem kvalitních českých, ale i zahraničních produktů se vždycky těšíme a snažíme se, ostatně jako všude jinde, odvádět jenom ty nejlepší výkony. Můžeme tak zúročit zkušenosti získané z práce v zahraničí. Dlouhodobě totiž působíme nejenom na českém trhu i na trzích našich sousedů, v Rakousku, v Německu a na Slovensku. Právě díky tomuto působení v zahraničí se dostáváme k novým technologiím a můžeme našim zákazníkům nabídnout ty nejmodernější služby.

dřevěná podlahašmouhy na podlazemopování

Co se týče …

Co se týče čištění podlah jsme schopni zbavit nečistot téměř jakýkoliv povrch. Od dlažby, linolea, marmolea, betonové podlahy, lité podlahy nebo kameninové podlahy až po plovoucí podlahu. Právě tu mají položenou i v tomto dětském ráji, a protože děti tráví na zemi daleko více času, než dospělí je nutné ji udržovat v dokonalém pořádku a čistotě. Právě děti, které jsou daleko náchylnější k různým nemocem, než my dospělí jsou blíž podlaze, která je často jejich semeništěm. Proto na čištění podlahy používáme kotoučový stroj, který podlahu důkladně a do hloubky vyčistí. Nejdříve ji vydrhneme pomocí účinné, ale šetrné čistící chemie, která ji zbaví nánosů a zašlapané špíny.

vysávání podlahypodlaha ve fitnesscentrupodlaha na terase

K tomu…

K tomu používáme speciální kosmetiku, jejímuž výběru věnujeme mnoho času a péče, protože pro každou podlahu je vhodný jiný druh, aby se mohlo dosáhnout těch nejlepších výsledků. Po vydrhnutí podlahy následuje vykartáčování pomocí vysoce výkonného vysavače, abychom mohli odstranit všechny nečistoty, vlhkost a mastnotu. Posledním krokem je pak důkladné umytí podlahy tak, aby se zbavila všech nežádoucích chemických látek a byla čistá, bez alergenů a zdravotně nezávadná. To je v případě hračkářství, kde se pohybují hlavně děti docela zásadní.